Yerli teknoloji şirketleri arasında önemli bir konumda olan Reeder, Blockchain teknolojisini kullanarak geliştirdiği ve yasal düzenlemelere uyumlu şekilde başlattığı Reecoin projesiyle fiziksel varlıkları dijitalleştirmeyi hedefliyor. Ayrıca, Reecoin’i sadece bir utility token olmaktan çıkararak Reeder ekosistemi içinde hizmet ve ürünlere kolay erişim sağlayan önemli bir araç haline getirmeyi amaçlıyor.
Şirket, aynı zamanda Web3‘e geçiş yolunda stratejik adımlar atıyor. Bu proje, global pazarlara açılma hedefiyle Reeder’ın inovasyon ve teknoloji odaklı büyüme vizyonunu gözler önüne seriyor.
REEDER BIST50 GÜCÜNÜ BLOCKCHAIN İLE BIRLEŞTİREREK TOKENİZE EDİLMİŞ VARLIKLARLA YENİ YATIRIM FIRSATLARI SUNUYOR
Türk teknoloji sektörünün önde gelen isimlerinden Reeder, Blockchain dünyasında ses getirecek yeni bir projeye imza attı. BIST50‘de işlem gören şirket, 15 yıllık teknoloji tecrübesini Reecoin projesiyle taçlandırıyor.
Fiziksel varlıkların dijital dünyaya aktarılması konusunda yenilikçi bir yaklaşım sunmayı hedefleyen Reecoin, Reeder ekosisteminde hali hazırda utility token olarak hizmet veriyor. Reeder aynı zamanda, Proje kapsamında gayrimenkul, enerji, tarım ve sanayi sektörlerindeki varlıkların tokenleştirilmesini planlıyor. Bu sayede küçük yatırımcılar, büyük projelere düşük sermayelerle katılma fırsatı bulacak.
Reeder’ın akıllı telefon, tablet ve elektrikli araç sektörlerindeki deneyimini Blockchain teknolojisiyle birleştiren bu proje, Reecoin kullanıcılarının veri güvenliğini de ön planda tutarak ulusal ve uluslararası veri koruma düzenlemelerine uygun işlem yapabilme imkânı sunmayı hedefliyor.
Şirketin uzman kadrosu, topluluk odaklı bir yapı oluşturmak için teknik altyapıyı sürekli olarak geliştirmeye devam ediyor. Bu noktada Reecoin, kullanıcıların Reeder ürün ve hizmetlerine daha kolay erişmesini sağlayarak ekosistemi güçlendirmeyi amaçlıyor.
Reeder, bu hamleyle sadece Türkiye pazarındaki konumunu güçlendirmekle kalmayıp, uluslararası arenada da söz sahibi olmayı planlıyor. Şirket, Reecoin projesiyle fiziksel dünya ile dijital ekosistem arasında sağlam bir köprü kurmayı hedefleyerek geleceğin teknolojilerine öncülük etme vizyonunu ortaya koyuyor.